Sparbanksdagen 2019-08-31

Ätradalens Nordenavdelning deltog i den återkommande Sparbanksdagen som Falkenbergs Sparbank anordnar för att uppmärksamma föreningslivet i Falkenbergs kommun.

Vi uppmärksammade föreningens 100 års-jubileum med att inreda vår monter med vimplar, ballonger och Nordens tidnings jubileumsbilaga med 100 års-logotypen. Därutöver inredde vi med de nordiska flaggorna, vår egen rollup, tre tidigare nummer av Nordens tidning, frågeformulär ”Vad vet du om Norden?” och chokladbitar med 100 års-logotypen. Ett bildspel från ett vänortsbesök på Färöarna rullade hela dagen och fångade publikens blickar.

Marita Sköldborn Gustafsson, Rolf Nilsson, Jan-Åke Jacobson, Kim Johansen, Eva Johansson, Monica Carlsson och Lilian Ginsthammar avlöste varandra i montern, svarade på frågor, delade ut ca 80 ballonger till barn, bjöd på choklad och inte minst: 14 nya medlemmar värvades varav de åtta första fick välja en årsbok ur vårt bibliotek.